Szepesi optika weboldal

Orvosaink

KK 2-vágott_0Dr Kiss Krisztina
1994-ben végeztem a Debreceni Orvostudományi Egyetem Általános Orvosi karán. Végzés után a Szegedi Orvostudományi Egyetem Szemészeti Klinikáján helyezkedtem el. A klinikán a szemészeti betegségek széles spektrumával találkoztam és megismerkedtem kezelésük legújabb módszereivel. A klinikai munkám során részt vettem az orvostanhallgatók oktatásában, emellett a szegedi Egészségügyi Főiskolán, illetve az egészségügyi szakközépiskolában a szemészet tantárgy óraadója voltam. 1998-2002 között egy refraktív sebészeti centrumban folytattam szemészeti pályafutásomat, ahol nemcsak PRK (photorefractiv keratektomia) műtétek végzésével foglalkoztam, hanem részt vettem szemészeti alapkutatásban is, melynek eredményeként kifejlesztésre került a ma már hazánkban is használt, refraktív szemészeti műtétek végzésére alkalmas femtoszekundumos lézerkészülék.

2002-2005 között a Flór Ferenc kórház szemészeti osztályán dolgoztam, majd a gyógyító tevékenységet kis időre félbehagyva az egészségügy más területén helyezkedtem el.

2011-ben tértem vissza a „gyógyítás mezejére” – kezdtem el dolgozni a Szepesi Optika keretein belül. 2012 óta a Tormay Károly Egészségügyi Központban, 2014 januárja óta pedig a Veresegyházi Misszióban is dolgozom.

Mint szemész vallom: „a szem a lélek tükre”, ezért különösen fontosnak tartom munkámban a beteget – mint érző embert – középpontba helyező gyógyító tevékenységet.

 

Dr Túri Judit2

10 éves kórházi gyakorlat után lassan 25 éve dolgozom szemész szakorvosként Gödöllőn.

A Szepesi Optikában főleg szemüvegrendeléssel, kontaktlencse illesztéssel foglakozom, de előzetes bejelentkezés alapján teljes körű szemvizsgálat, diagnosztika és szakmai konzultáció is lehetséges rendelőintézeti háttérrel

2013-ban az „ az önkormányzattól” Gödöllő egészségügyéért elismerésben részesültem.