Szepesi optika weboldal

Magunkról

Mottó: „Elég csak egyszer megtapasztalni, hogy az ember éles fényben is vak lehet, és láthat a sötétben is, és máris el kell gondolkodnunk a látás mibenlétében.”Muriel Barbery

IFrame

A Szepesi Optika Kft. 1990-ben alakult.

Honnan is indult?

A céget Fuszeneckerné Szepesi Zsuzsanna alapította, aki a szakmát 1968-ban kezdte, 1974-ben Németországban okleveles optometrista vizsgát tett. Jénában. 2005-ben ezüstkoszorús látszerész díjat érdemelt ki. A közel 25. év alatt 14 tanulót oktatott a szakma rejtelmeire, igényes munkára, a vevő feltétel nélküli tiszteletére. Négy tanuló közül három azóta is a cég érdekeit képviselik szakmai hozzáértésükkel, türelmükkel és elhivatottságukkal.

Hol talál meg minket?

Gödöllő központjában két üzletünkben várjuk vásárlóinkat. Székhelyünk az Átrium üzletház emeletén található, fióküzletünk pedig az Átrium üzletház földszintjén található.

Célunk, hogy a legmagasabb színvonalon elégítsük ki vásárlóink igényeit, mely érdekében üzletünk a legmodernebb eszközökkel van felszerelve. Az eszközök beszerzését az Európa Unió támogatta.

Optikai szolgáltatásaink között szerepel:

– gyógyászati termékek kiskereskedelme;

– látásvizsgálat orvossal és optometristával együtt, (teljes felszereléssel);

– látásprobléma esetén szakrendelésre irányítás;

– kontaktlencse vizsgálat, illesztés és betanítás;

– számítógépes munkához éleslátást biztosító szemüveg elkészítése;

– szemüvegek kiszállítása.

Ha Ön még nem rendelkezik kontaktlencsével, Átrium házi üzletünkben foglalkozunk kontaktlencse használatát illető betanítással.

Ezen üzletünkben megtekintheti a muzeális értékű tárgyakkal felszerelt régiség vitrinünket, melyre méltán büszkék vagyunk. A régiségek között szerepel a XIX. század végéről, XX. század elejéről fennmaradt szemüvegkeretek, illetve olyan régi eszközök, melyekkel a cég alapítója, Fuszeneckerné Szepesi Zsuzsanna dolgozott pályafutása elején.

Szakértői csapatunkat erősíti Fuszeneckerné Szepesi Zsuzsanna látszerész mester, Dr. Túry Judit szemész szakorvos, Dr. Kiss Krisztina, továbbá két optometrista Szepesi Erzsébet és Fuszenecker Mária.

Kellemes, vásárlóbarát környezetben, igényes kiszolgálással, magas szaktudással rendelkező látszerészek várják hozzánk ellátogató ügyfeleinket.

Látogasson el hozzánk!

Szeretettel várjuk,

a Szepesi Optika Kft. csapata